3

Status Terkini Isu Cabul Prof Izzi Hj Ali

Kes cabul yang melibatkan Prof Izzi kini hangat diperkatakan. Tidak wajar sekiranya seorang guru mengambil kesempatan ke atas anak didik mereka dan lagi tidak wajar sekiranya kita terus menghukum beliau.

Seperti yang kita sudah sedia maklum, sebelum ini Shuhada Raba telah membuat laporan polis dan kertas siasatan telah pun dibuka cuma pihak polis belum memanggil Prof Izzi untuk memberi keterangan.

Status Prof Izzi sebelum ini,

(An-Nisaa’: 78) : Di mana jua kamu berada maut akan mendapatkan kamu, sekalipun kamu berada dlm benteng yang tinggi lagi kukuhStatus terkini Prof Izzi,

Setakat ni saya tidak boleh memberi kenyataan sbb ianya masih dlm siasatan.Apa yang mengejutkan adalah, apabila ramai yang mengaku turut dicabul. Mari kita berdoa agar kes ini cepat diselesaikan kerana dibimbangi akan memberi kesan buruk kepada kedua-dua pihak.

Post a Comment

 1. Che Akak..maaf nak komen sikit ni.sy nak baca artikel dan komen kat blog awak..tapi ada yg sangat menganggu kat sana..yaitu kotak share like dsbnya tu ,awak letak sebelah kiri..coba alihkan kesidebar kanan atau lainnya..sbb menghalang orang nak baca dan nak tulis komen...
  Dalam istilah blogger ini digelar "paksa like"..so,kurang bagus untuk kita yg ingin berbloging santa...maaf yea..!

  ReplyDelete
  Replies
  1. owhh..widget kat tepi ni ke...ok akak ilangkan..ramai gak yg komplen pasal widget tu

   Delete

 
Top